(ВІДЕО) Почувши «Лелек» у виконанні прикордонниці Альони, Поль Манандіз запропонував заспівати дуетом

НАЗАД
18 серпня 2022 14:58

Вона не тільки стоїть на захисті державного кордону, але й своїм голосом надихає інших любити і боронити рідну Україну.

Дивлячись на цю тендітну захисницю, важко уявити, що за її плечима 13 років сумлінної служби в лавах Держприкордонслужби. Однак Альона ніколи не сумнівалася з вибором професії. Вона завжди мріяла стати військовою, тож коли їй виповнилося 20 років, присягнула на вірність українському народові. Співати пісні почала ще у дитинстві. Навчалася у музичній школі та навіть освоїла навички гри на баяні.

Приємним сюрпризом для дівчини стала перемога у міжнародних фестиваль-конкурсах. Прикордонниця навіть не очікувала, що її рідні надішлють записи її пісень до Національної Всеукраїнської музичної спілки. Вокал дівчини оцінювали народні та заслужені артисти України, кандидати мистецтвознавства та заслужені діячі естрадного мистецтва України. За результатами конкурсів Альона стала лауреатом І ступеня народного та естрадного вокалу. Також захисниця взяла участь у Всеукраїнському конкурсі талантів та отримала найвищу нагороду – гран-прі.

Зараз прикордонниця продовжує захищати кордон Батьківщини та співати. Мета захисниці – проста, вона прагне надихати своїм голосом та щоб через українські пісні увесь світ захоплювався незламною українською нацією. Окрім того, Альона – кохана дружина та чудова мама. Вона виховує двох маленьких донечок і мріє, щоб вони зростали під мирним небом.

Перша пісня у виконанні Альони, яка потрапила до соцмереж, була присвячена бойовим побратимам, які відважно захищають Батьківщину. Дівчина заспівала кавер-версію пісні «Лелеки» відомого українсько-французького співака автора, композитора Поля Манандіза.

Захисниця пригадує, що саме ця пісня припала їй до душі, і вона хотіла її заспівати від себе. Музичний відеоролик швидко набрав багато позитивних коментарів, відгукнувся і автор твору, який запропонував прикордонниці заспівати дуетом. А згодом вже був і сам запис, який відбувся на одній із студій міста Лева.

За підсумками цієї творчої співпраці був записаний чудовий трек, а про знайомство зі співочою прикордонницею Поль Манандіс написав таке:

Коли я побачив це відео, моє серце здригнулося! Я маю багато друзів, справжніх друзів, серед прикордонників. Про цих своїх друзів, з якими мені пощастило і маю честь бути знайомим, я можу сказати, що це люди великої гідності i честі! Вірні друзі, з досвідом і розумінням! З великим почуттям цінностей, повагою до українських традицій і культури. Що дуже важливо, коли йдеться про служіння нації, любов до людей і велике серце! Коли ворог нападає – вони завжди першими приймають бій! Першими стають непрохідним залізний кордоном!

Пісня «Лелеки» – це також історія охоронців наших кордонів.

Для мене було великою честю дізнатись, що для них теж важливо, не тільки співати цю пісню, але побачитись також!

Це родина героїв! Донька, що співає «Лелеки», її батько і брати – служать в Національній Гвардії. А мати – підтримує всіх. Ми сильні, коли ми разом, – написав співак на своїй сторінці у Фейсбуку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси